reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažený hermelín se šunkou

Obyčejný obalovaný hermelín vás nechává chladné? Zkuste přidat šunku a budete se divit.


  • 3,0

    668×

    3 668
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hermelín rozřízneme naplocho na dvě půlky, ale ne až do kraje, takže nám vznikne kapsa.

Kapsu opatrně rozevřeme, potřeme hořčicí, vložíme plátek šunky nebo salámu a opět přiklopíme, podle potřeby sepneme párátkem, ale obvykle stačí, když hermelín dobře obalíme.

Připravíme si trojobal, ve kterém sýry obalujeme v pořadí - mouka, vejce, strouhanka, vejce, strouhanka. Přebytečnou strouhanku opatrně oklepeme.

Rozpálíme si fritézu nebo v pánvi vyšší vrstvu oleje a sýry smažíme dozlatova. Pokud začnou vytékat, okamžitě je vytáhneme. Pokud chceme předejít tomu, aby vytekly, dáme je nachvilku vychladit do lednice.

Hotové hermelíny ihned podáváme. Příloha záleží na chuti a fantazii.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smažený hermelín se šunkou

    Celkový počet komentářů: 1

    • chipmunk159
      chipmunk159

      Smažený hermelín se šunkou

      Dělala jsem ho se smaženýma bramborama....Myslím, že se mi povedl... :)

      23.12.2011 10:17:34

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Smažený hermelín se šunkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.