reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažený česnekový sýr

Sýrová smažená varianta, která je velmi chutná.


  • 5,0

    5 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby

trojobal



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Eidam a nivu nastrouháme na hrubém struhadle. Pokud máme a více nám chutná, můžeme použít i hermelín. K sýru přidáme vejce, mouku, prolisovaný česnek, sůl a libovolné koření či bylinky.

Ze sýrové těstíčka utvoříme placky, které obalíme v trojobalu (vejce, hladká mouka, strouhanka) a v rozpáleném tuku osmažíme dozlatova.

Smažený česnekový sýr podáváme jako chuťovku nebo s bramborovou přílohou jako hlavní chod. Doplníme tatarkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažený česnekový sýr

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.