reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Smažený celer

Základní recept na celer v trojobalu.


  • 4,9

    39×

    4,8 39
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby

trojobal



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Jak na kynuté těsto?

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 765 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Recept na zelňačku s klobásou krok za krokem

31. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 222 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 298 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 706 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Postup přípravy

Celer nakrájíme přibližně na půlcentimetrové plátky. Ty dáme do vařící vody a 10 minut povaříme. Pak celer vyjmeme, necháme okapat nebo osušíme utěrkou.

Po obou stranách celerové plátky osolíme a opepříme. Obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance.

Na pánvi celer v rozpáleném oleji osmažíme.

Smažený celer podáváme s bramborovou kaší, salátem nebo vařenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smažený celer

    Celkový počet komentářů: 4
    • Věra
      Věra

      smažený celer

      Není špatné před trojobalem celer ještě potřít česnekem.

      25.03.2016 11:25:06

    • milena kratoskova
      milena kratoskova

      smazeny celer

      ano,je daleko chutnejší,když se nepředvaří,to same i s kvetakem,delam to tak již leta,ani jedno nepredvařuji..

      06.03.2015 11:16:11

    • jagea
      jagea

      O mnoho chutnější je, když se celer nepředvařuje. Obaluji syrové, cca 3mm silné plátky, krásně se propečou.

      04.11.2012 14:33:45


    • tesak
      tesak

      Velice dobré

      18.06.2010 10:31:34


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Smažený celer

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.