reklama
hledat uživatel
       

Smažený celer

Základní recept na celer v trojobalu.


  • 4,9

    34×

    4,8 34
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Celer nakrájíme přibližně na půlcentimetrové plátky. Ty dáme do vařící vody a 10 minut povaříme. Pak celer vyjmeme, necháme okapat nebo osušíme utěrkou.

Po obou stranách celerové plátky osolíme a opepříme. Obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance.

Na pánvi celer v rozpáleném oleji osmažíme.

Smažený celer podáváme s bramborovou kaší, salátem nebo vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smažený celer

    Celkový počet komentářů: 4
    • Věra
      Věra

      smažený celer

      Není špatné před trojobalem celer ještě potřít česnekem.

      25.03.2016 11:25:06

    • milena kratoskova
      milena kratoskova

      smazeny celer

      ano,je daleko chutnejší,když se nepředvaří,to same i s kvetakem,delam to tak již leta,ani jedno nepredvařuji..

      06.03.2015 11:16:11

    • jagea
      jagea

      O mnoho chutnější je, když se celer nepředvařuje. Obaluji syrové, cca 3mm silné plátky, krásně se propečou.

      04.11.2012 14:33:45


    • tesak
      tesak

      Velice dobré

      18.06.2010 10:31:34

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Smažený celer

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.