reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažený camembert s brusinkovým přelivem

Výtečný předkrm nebo lehké jídlo podávané s toustem.


  • 4,2

    4,2 5
  • 20 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 525 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Hrníčkové recepty: Vyzkoušejte rychlé koláče bez vážení

18. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Recept na plněné papriky s rajskou omáčkou krok za krokem

18. 8. 2019

Postup přípravy

V malém kastrolku si připravíme brusinkový přeliv. Do kastrolku nalijeme 300 ml smetany na vaření lehce ohříváme, jakmile je smetana horká (ne vařící), vsypeme přibližně 8-10 kávových lžiček brusinek. Mícháme dokud přeliv nezhoustne.

Camemberty (jako náhradu můžeme použít i hermelín) obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a usmažíme (nejlépe na pánvi v olivovém oleji) dozlatova.

Jakmile jsou sýry hotové, můžeme servírovat na talíř, přelít přelivem z brusinek a podávat s lehce (nasucho) osmahnutým toustem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažený camembert s brusinkovým přelivem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.