reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažený camembert s brusinkovým přelivem

Výtečný předkrm nebo lehké jídlo podávané s toustem.


  • 4,2

    4,2 5
  • 20 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 653 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 728 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 601 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Postup přípravy

V malém kastrolku si připravíme brusinkový přeliv. Do kastrolku nalijeme 300 ml smetany na vaření lehce ohříváme, jakmile je smetana horká (ne vařící), vsypeme přibližně 8-10 kávových lžiček brusinek. Mícháme dokud přeliv nezhoustne.

Camemberty (jako náhradu můžeme použít i hermelín) obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a usmažíme (nejlépe na pánvi v olivovém oleji) dozlatova.

Jakmile jsou sýry hotové, můžeme servírovat na talíř, přelít přelivem z brusinek a podávat s lehce (nasucho) osmahnutým toustem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažený camembert s brusinkovým přelivem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.