Smažený bramborák s uzeným masem

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 109x
Recept na bramboráky vylepšené na kostičky nakrájeným uzeným masem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Větší syrové brambory oloupeme, omyjeme a najemno nastrouháme. Zalijeme horkým mlékem, aby brambory neztmavly, přidáme vejce, hladkou mouku, prolisovaný česnek, kmín, pepř, majoránku, sůl a dobře promícháme. Nakonec do těsta vmícháme na malé kostičky nakrájené uzené maso, můžeme použít o salám.

Těsto lijeme naběračkou do rozpáleného tuku a tvarujeme do placiček. Velikost je čistě na nás, někdo má rád velké bramboráky, někdo zase menší.

Smažené bramboráky s uzeným masem smažíme po obou stranách a teplé podáváme.

Michy autor receptu:

Smažený bramborák s uzeným masem

Počet přidaných receptů: 3421

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažený bramborák s uzeným masem

Přidat příspěvek k receptu Smažený bramborák s uzeným masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept