Smažený bramborák s uzeným masem

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 92x
Recept na bramboráky vylepšené na kostičky nakrájeným uzeným masem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Větší syrové brambory oloupeme, omyjeme a najemno nastrouháme. Zalijeme horkým mlékem, aby brambory neztmavly, přidáme vejce, hladkou mouku, prolisovaný česnek, kmín, pepř, majoránku, sůl a dobře promícháme. Nakonec do těsta vmícháme na malé kostičky nakrájené uzené maso, můžeme použít o salám.

Těsto lijeme naběračkou do rozpáleného tuku a tvarujeme do placiček. Velikost je čistě na nás, někdo má rád velké bramboráky, někdo zase menší.

Smažené bramboráky s uzeným masem smažíme po obou stranách a teplé podáváme.

Michy autor receptu:

Smažený bramborák s uzeným masem

Počet přidaných receptů: 3337

Ingredience

na porce
Vaše cena 2990 běžně 7109 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Smažený bramborák s uzeným masem

Recept se nachází v 7 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4153 receptů
Zorňafa
1. aa-1 827 receptů
zjirousek
Bramboráky 157 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažený bramborák s uzeným masem

Přidat příspěvek k receptu Smažený bramborák s uzeným masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept