reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smaženice s lilkem

Obměna klasické houbové smaženice, když zrovna houby nerostou


  • 3,1

    3,1 7
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

1904 kJ / 454,9 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Žampiony nebo jiné houby, menší lilek a cibuli očistíme. Žampiony a lilek nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme.

Rozehřejeme pánev, přidáme olej a vsypeme cibuli. Cibuli osmahneme a přidáme žampiony s lilkem. Vše dusíme asi 15 minut. Pak směs ochutíme houbovým kořením nebo jiným oblíbeným kořením. Do základu smaženice vmícháme 3 vejce, osolíme. Za stálého míchání necháme vejce srazit.

Smaženici s lilkem podáváme s chlebem či vařenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smaženice s lilkem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.