reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smaženice bez vajec z pravých hřibů

Už jste letos nasbírali pěkných pár kousků? Jistě máte svůj oblíbený recept, jak hříbky zpracovat, tady je ten můj.


  • 4,5

    16×

    4,5 16
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

813 kJ / 194,3 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Pravé hříbky pořádně očistíme, rozkrojíme a nakrájíme na plátky. Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Cibuli osmažíme dorůžova na rozpáleném másle. Přidáme houby, kmín a dusíme pod pokličkou. Nepodléváme, houby pustí vodu samy. Občas zamícháme. Když houby změknou, pokličku odkryjeme, přidáme majoránku, sůl, pepř a ještě krátce podusíme, aby se vydusila všechna voda.

Smaženici z pravých hřibů podáváme s čerstvým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smaženice bez vajec z pravých hřibů

    Celkový počet komentářů: 3
    • Emil Hamouz,Ing., CSc.
      Emil Hamouz,Ing., CSc.

      Hřib plynule vyrostlý při stabilně optimálních klimatických podmínkách .

      Jen takové hřiby naplní deklarované chuťové vlastnosti smaženice

      15.05.2019 19:13:13

    • Mirek
      Mirek

      Komentář k receptu Smaženice bez vajec z pravých hřibů

      Smaženice ? Tohle je přímo BLIVAJS.

      13.09.2014 18:32:16

    • brecker
      brecker

      chutnala-diky

      13.09.2014 11:28:38


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Smaženice bez vajec z pravých hřibů

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.