reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažené vepřové jazyky

Snadný recept na výbornou úpravu vepřového jazyka. Smažené jazyky jsou oblíbeným jídlem naší rodiny.


  • 5,0

    5 4
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

1091 kJ / 260,6 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Vepřové jazyky očistíme, vypereme, vložíme do osolené vroucí vody a vaříme doměkka.

Uvařené jazyky zchladíme ve studené vodě a oloupeme. Jazyky nakrájíme na plátky, obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a v rozpáleném oleji usmažíme dozlatova.

Smažené vepřové jazyky podáváme s vařenými brambory a tatarkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažené vepřové jazyky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.