reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažené rybí filety v pivním těstíčku

Snadný recept na přípravu smažených rybích filetů, které můžeme servírovat s nejrůznějšími dipy a bramborovou přílohou podle vlastní chuti.


  • 4,2

    4,2 5
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filety z mořských ryb, (štika, treska atp.) očistíme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a odložíme asi na 1 hodinu do chladu.

Z mouky, vajec a piva umícháme hladké těstíčko, ve kterém namáčíme porce ryb a smažíme na horkém oleji z obou stran dozlatova.

Smažené rybí filety rozdělíme na porce a podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažené rybí filety v pivním těstíčku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.