reklama
hledat uživatel
       

Smažené patizony

Rychlý oběd či chuťovka k jídlu teplé i studené.


  • 3,9

    16×

    3,9 16
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 747 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 986 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Postup přípravy

Patizony oloupeme, očistíme od jadérek a omyjeme. Nasolíme, aby patizon pustil vodu a necháme asi 10 minut odstát. Poté vodu slijeme.

Do misek připravíme hladkou mouku, vejce a kukuřičnou strouhanku. Patizony obalíme jako v trojobalu.

Patizony osmažíme v rozpáleném oleji a necháme odstát na ubrousku.

Smažené patizony podáváme buď samotné nebo k leču, dobré jsou k nim i brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažené patizony

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.