Smažené párky v zelném kabátku

45 min | chuťovka | česká kuchyně | recept zobrazen: 137922x
Překvapění pro vaše hladové krky.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

V osolené vodě krátce povaříme zelné listy, necháme okapat, osušíme a jejich silná žebra opatrně naklepeme. Do každého listu dobře zabalíme 1 nožičku tenkého párku. Listy stočíme a závitky zpevníme párátkem.

Ze sýra, vajec, mléka a hladké mouky se solí umícháme hustší těstíčko. Závitky v něm důkladně omočíme, vložíme do tuku rozpáleného na 170°C a fritujeme dozlatova asi 8 minut.

Vilienka autor receptu:

Smažené párky v zelném kabátku

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažené párky v zelném kabátku

Přidat příspěvek k receptu Smažené párky v zelném kabátku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept