reklama
hledat uživatel
       

Smažené okurky

Okurky obalované v těstíčku můžete zakusovat celý večer a neztloustnete.


  • 2,9

    849×

    2,8 849
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

příloha

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 657 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 729 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Mleté maso a koření: Naučte se správné kombinace a vyzkoušejte prověřené recepty

24. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 602 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Postup přípravy

Mouku, vejce, sůl a vývar rozšleháme ve středně husté těstíčko.

V tomto těstíčku namáčíme okurky a smažíme je ve vyšší vrstvě oleje. Smažené okurky odkládáme na ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk.

Smažené okurky podáváme se smetanou, ve které okurky namáčíme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smažené okurky

    Celkový počet komentářů: 1

    • eliska seidlova
      eliska seidlova

      Komentář k receptu Smažené okurky

      super vec!!!! Ale ztloustnete!!! lžou!!!

      09.01.2019 12:27:56


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Smažené okurky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.