reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažené malé mořské rybky

Chutné mořské rybičky přírodně smažené.


  • 2,9

    1 469×

    2,9 1469
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 005 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 730 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Postup přípravy

Rybičky - girice, kanice nebo jiné zbavíme šupin. Vyvrhneme je a odřízneme hlavu, propláchneme a osušíme. Úplně malé rybky (5-7cm) se zpravidla ani nekuchají, ani se jim neodřízne hlava, ale smaží se a jedí celé.

Asi 30 minut před smažením je osolíme. Pak přebytečnou sůl otřepeme, ryby lehce obalíme v mouce a smažíme po obou stranách na horkém oleji.

Smažené malé mořské rybky podáváme s bramborovým salátem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažené malé mořské rybky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.