Smažené kuřecí ve šťávě

45 min | hlavní chod | 3 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1220x
Šťavnaté kuřecí kousky s chutnou šťávou. Osvědčený recept na rychlý oběd nebo večeři.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čisté kuře naporcujeme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme máslo s olejem, osmažíme cibuli a přidáme kuřecí kousky, které osolíme a opepříme. S podléváním dusíme do změknutí kuřecích kousků. Měkké nerozvařené kuřecí kousky odebereme a šťávu přecedíme.

Vejce rozšleháme s moukou, solí a pepřem. Kuřecí kousky obalíme v těstíčku a smažíme dozlatova. Šťávu opět rozehřejeme a vložíme do ní osmažené kuřecí. Společně provaříme a odstavíme.

Smažené kuřecí ve šťávě podáváme s oblíbenou přílohou jako hlavní chod.

Samman autor receptu:

Smažené kuřecí ve šťávě

Počet přidaných receptů: 929

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažené kuřecí ve šťávě

Přidat příspěvek k receptu Smažené kuřecí ve šťávě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept