Vyzkoušejte recept na smažené rybí krokety s treskou, které podáváme jako teplou chuťovku s ochucenými dipy a čerstvou zeleninou.
1 ks | vejce L |
směs | |
---|---|
1 lžička | olej |
80 g | máslo |
500-600 ml | mléko |
2 ks | jarní cibulka |
500 g | filé z tresky |
0.5 ks | červená cibule |
80 g | hladká mouka |
podle chuti | |
sůl | |
muškátový oříšek | |
citronová šťáva | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
máslo | |
olej na smažení | |
jemná strouhanka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena