reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažené houby v pivním těstíčku

Recept na chuťovku z hub.


  • 5,0

    5 2
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hlavičky hub lehce spaříme horkou vodou a necháme okapat.

Houby osolíme, obalíme v mouce a pak namočíme do těstíčka připraveného z mouky, vajec a piva.

Houby v pivním těstíčku usmažíme v rozpáleném tuku. Podáváme se zeleninou jako chuťovku nebo jako hlavní chod s bramborovou kaší.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Smažené houby v pivním těstíčku

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.