reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažené fazolové lusky

I z fazolových lusků lze připravit zajímavou pochoutku.


  • 0

    0 0
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Postup přípravy

Na recept budeme potřebovat ploché fazolové lusky, ty omyjeme ve velkém cedníku a lehce jim odřízneme konce. Dobrou anglickou slaninu nakrájíme na plátky a každý fazolový lusk do slaniny zabalíme. Lusky lze samozřejmě připravit i bez slaniny, fantazii a chuti se meze nekladou. 

Následně fazolové lusky se slaninou obalíme v trojobalu, do vajíčka v druhé fázi nastrouháme trochu goudy. 

Fazolové lusky smažíme v neutrálním oleji (řepkový, slunečnicový), až jsou zlatavé. 

Smažené fazolové lusky podáváme jako chuťovku, případně s bramborovou přílohou jako hlavní chod.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažené fazolové lusky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.