Zeleninu důkladně očistíme. Papriky nakrájíme na nudličky, cibuli na proužky, pórek a mrkev na kolečka, česnek na plátky. Všechnu zeleninu osmažíme zprudka na oleji, dokud nezměkne. Zelenina musí zůstat polosyrová a křupavá.
Maso nakrájíme na nudličky a obalíme ve škrobové moučce. Na pánvi v rozehřátém oleji maso zprudka osmažíme a okořeníme kořením na čínu. Poté přidáme zeleninu.
Čínské nudle povaříme ve vroucí osolené vodě 2 minuty, scedíme a necháme okapat. Nudle osmažíme 2 - 3 minuty na pánvi. Během smažení čínské nudle promícháváme a na závěr je smícháme se směsí masa a zeleniny.
Smažené čínské nudle podáváme samotné a jako přílohu k masu. Podle chuti je možné nudle ještě zakapat sójovou omáčkou.