Vyzkoušejte recept na chuťovku inspirovanou indickou kuchyní. Smažené bramborové koule z batátů plníme treskou a podáváme s kořeněnou pikantní omáčkou.
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
máslo | |
podle chuti | |
sůl | |
těsto | |
1 ks | vejce |
120 g | hladká mouka |
2 lžíce | kukuřičný škrob |
600 g | bílé batáty |
náplň | |
0.5 ks | šalotka |
1 špetka | koriandr mletý |
250 g | filé z tresky |
1 ks | nať jarní cibulky |
0.5 lžičky | drcený římský kmín |
omáčka | |
1 lžíce | čerstvý koriandr |
250 g | zakysaná krémová smetana |
chilli vločky | |
1 lžička | pálivá chilli omáčka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena