Recept na filety smažené v ochuceném trojobalu, které podáváme s hráškem a parmazánovo-mléčnou pěnou.
1-2 lžíce | máslo |
250 ml | mléko |
50 ml | smetana |
500 g | filé z tresky |
0.5 balíčku | parmazán |
1 svazek | jarní cibulka |
1 plechovka | hrášek sterilovaný |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
citronová šťáva | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
trojobal | |
vejce | |
strouhanka | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena