reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smažená jablka v rumovém těstíčku

Rychlé a hlavně dobré sladké ovocné jídlo.


  • 4,5

    4,5 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jablka oloupeme a jádřince vykrojíme. Jablka nakrájíme na silnější kolečka a posypeme skořicí.

V mléku rozmícháme vejce, rum, sůl a cukr. Přidáme mouku a metličkou ušleháme řidší těsto. V rumovém těstíčku jablka obalíme a ihned je vkládáme do rozpáleného oleje. Jablka v rumovém těstíčku smažíme dozlatova.

Smažená jablka v rumovém těstíčku podáváme ihned. Dobrá jsou ale i studená. Podle chuti je můžeme ocukrovat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažená jablka v rumovém těstíčku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.