reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Slovenská pečeně

Úprava masa při žlučníkovo-slinivkové dietě.


  • 3,9

    3,8 9
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hovězí maso podle potřeby očistíme, opečeme nasucho a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.

Zeleninu očistíme, nakrájíme a podusíme.

Maso vyjmeme, šťávu zahustíme kysanou smetanou promíchanou s moukou a povaříme. Přidáme podušenou zeleninu s vývarem a podle chuti osolíme a okořeníme. Přidáme pár kapec citronové šťávy.

Slovenskou pečeni servírujeme na talíři, kde maso přeléváme omáčkou, doplníme plátkem másla.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slovenská pečeně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.