reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Sloní žrádlo z kabanosu

Velmi dobrá pomazánka na chlebíčky.


  • 3,9

    31×

    3,8 31
  • 10 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 547 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Postup přípravy

Umeleme kabanos, okurku a oloupanou cibuli.

Svaříme lžíci octa, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce worcestru, 1 kostku cukru a 1 lžíci hořčice, po vychladnutí smícháme a přidáme majonézu. Sloní žrádlo dochutíme solí nebo pepřem a můžeme mazat na veku.

Pečivo s pomazánkou z kabanosu můžeme nakonec posypat nastrouhaným sýrem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Sloní žrádlo z kabanosu

    Celkový počet komentářů: 3
    • alsl
      alsl

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      30.12.2010 18:05:48

    • nasa.haniczka
      nasa.haniczka

      Svaříme ocet, kečup, worchestr, cukr, hořčici - to znamená, že to dám do hrnečku a na sporáku počkám, až to bude vařit? Prosím o vysvětlení, protože mi to přijde nereálné - ale jsem amatér:)

      12.03.2009 06:33:50

      • AnnieV
        AnnieV

        Re: svaříme?

        Všechny ingredience se dají do kastrůlku a na plotně za stálého míchání ohřívají, dokud se směs nezačne vařit - probublávat, chvilinku povaříme a odstavíme z plotny. Po vychladnutí postupujeme podle receptu.

        02.09.2009 14:35:17



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Sloní žrádlo z kabanosu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.