reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Sloní žrádlo z kabanosu

Velmi dobrá pomazánka na chlebíčky.


  • 4,0

    34×

    3,9 34
  • 10 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 031 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

19. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 847 hodnocení

KVÍZ: Jste opravdu dobrá kuchařka? Vyzkoušejte se!

19. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

19. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Houbařská sezóna je v plném proudu: Recepty na smaženici z hub 6x jinak

19. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 692 hodnocení

Květák nemusí být nudnou surovinou: Vyzkoušejte 8 rychlých receptů

19. 9. 2020

Postup přípravy

Umeleme kabanos, okurku a oloupanou cibuli.

Svaříme lžíci octa, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce worcestru, 1 kostku cukru a 1 lžíci hořčice, po vychladnutí smícháme a přidáme majonézu. Sloní žrádlo dochutíme solí nebo pepřem a můžeme mazat na veku.

Pečivo s pomazánkou z kabanosu můžeme nakonec posypat nastrouhaným sýrem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Sloní žrádlo z kabanosu

    Celkový počet komentářů: 3
    • alsl
      alsl

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      30.12.2010 18:05:48

    • nasa.haniczka
      nasa.haniczka

      Svaříme ocet, kečup, worchestr, cukr, hořčici - to znamená, že to dám do hrnečku a na sporáku počkám, až to bude vařit? Prosím o vysvětlení, protože mi to přijde nereálné - ale jsem amatér:)

      12.03.2009 06:33:50

      • AnnieV
        AnnieV

        Re: svaříme?

        Všechny ingredience se dají do kastrůlku a na plotně za stálého míchání ohřívají, dokud se směs nezačne vařit - probublávat, chvilinku povaříme a odstavíme z plotny. Po vychladnutí postupujeme podle receptu.

        02.09.2009 14:35:17



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Sloní žrádlo z kabanosu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.