reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Sloní žrádlo jinak

Vynikající a rychlá pomazánka. Recept se hodí k mazání na jakékoliv pečivo.


  • 3,7

    12×

    3,6 12
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na pánvi nad mírným ohněm smícháme kečup, olej, hořčici, chilli koření (možno nahradit i sladkou paprikou), cukr, ocet, přivedeme do varu a sundáme z plotny, necháme vychladnout.

Mezitím nakrájíme nadrobno salám, oloupanou cibuli, okurky, přidáme majonézu a nakonec vmícháme směs, kterou jsme připravili na pánvi. Smícháme a pomazánku necháme v lednici na chvilku uležet.

Sloní žrádlo jinak je vhodné podávat s chlebem, mazat na rohlíky, ale hodí se i na chlebíčky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Sloní žrádlo jinak

    Celkový počet komentářů: 3
    • Jolanka
      Jolanka

      stará známá mňamka

      taky to známe a děláme často, já to ještě nastavuji vařeným na jemno strouhaným bramborem - je toho víc ..... a chutná stejně dobře

      20.04.2011 11:29:27

    • EvaChmarská
      EvaChmarská

      Ano taky tuto dobrotu znám pod názvem ševcovský mls....mohu doporučit,je to ňamka.

      16.04.2011 07:33:06

    • Alena
      Alena

      my to děláme tak, že točený salám nebo špekáky nakrájíme na kolečka, ostatní je stejné, a známe to pod názvem ševcovský mls.

      12.04.2011 17:31:01


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Sloní žrádlo jinak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.