reklama
hledat uživatel
       

Slezská zmrzlina

Vynikající zmrzlina z ovoce a smetany. Rychlý recept, když nepočítáme dobu mražení.


  • 4,7

    194×

    4,6 194
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Dužinu žlutého dobře vyzrálého melounu rozmixujeme. Půlku smetany vyšleháme a zbytek vmícháme s cukrem do melounové dřeně. Nakonec vmícháme připravenou šlehačku a v uzavřené nádobě dáme zmrzlinu zmrazit.

Místo melounu můžeme s úspěchem použít meruňky, maliny nebo jiné ovoce podle vlastní chuti. Během mražení můžeme několikrát promíchat.

Slezskou zmrzlinu můžeme podávat samotnou nebo ozdobenou šlehačkou a kousky ovoce.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slezská zmrzlina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.