reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Játra očistíme a nakrájíme na kousky. Nemusí být malé.

V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli s česnekem a necháme zpěnit. Přidáme játra a dusíme. Občas podlijeme trochou vody.

V mise rozkvedláme žloutky s mlékem a přidáme rohlíky nakrájené podélně na čtvrtky a ty ještě na kostky. Z bílků uděláme sníh.

Hotová játra osolíme, opepříme a vše slijeme z pánve do mísy k namočeným rohlíkům a necháme prochladnout. Přimícháme sníh a směs vložíme na pekáč nebo zapékací mísu, kterou jsme vymastili sádlem a vysypali strouhankou. Slezskou rychlovku zapečeme.

Hotovou slezskou rychlovku podáváme se zeleninovou oblohou. K dušení jater můžeme přidat nastrouhanou mrkev s petrželí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Slezská rychlovka

    Celkový počet komentářů: 2

    • lejbrse
      lejbrse

      slezská rychlovka

      Uvařila jsem již několikrát, je to vynikající, jistě bude vařit opakovaně.

      08.12.2010 17:35:03

    • lejbrse
      lejbrse

      Slezská rychlovka

      Moc dobré, uvařila jsem již několikrát,pochvala.

      17.09.2010 18:07:18

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Slezská rychlovka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.