reklama
hledat uživatel
       

Slepičí žgvacet

Istrijská slepička v rajské omáčce provoněné bazalkou a majoránkou.


  • 2,9

    711×

    2,9 711
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

2874 kJ / 686,6 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Slepici nakrájíme na menší kousky a opečeme na oleji dozlatova.

Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme ke slepici, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme spařená, oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata. Slepičí žgvacet dusíme, až vysmahne tekutina. Pak směs zaprášíme moukou, promícháme a zalijeme vodou, aby maso bylo zakryté. Přidáme majoránku a bazalku, přilijeme víno a slepičí žgvacet dodusíme na mírném ohni doměkka.

Slepičí žgvacet podáváme s těstovinami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slepičí žgvacet

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.