reklama
hledat uživatel
       

Slepičí ragú

Pokrm ze slepičího masa, zeleniny a žampionů, zjemněný žloutkem


  • 3,0

    71×

    3 71
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 556 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Postup přípravy

Slepici uvaříme v osolené vodě s kořením doměkka. Potom ji vykostíme a pokrájíme na menší kousky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Žampiony očistíme a nakrájíme na kousky.

Na části tuku zpěníme cibuli, přidáme mraženou zeleninu a osmažíme. Potom podlijeme troškou vývaru ze slepice a dusíme doměkka.

Ze zbytku tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vlažným vývarem a povaříme. Do povařeného základu přidáme dušenou zeleninu, žloutek, pokrájené žampiony a bílé víno. Necháme přejít varem, podle chuti okyselíme citronovou šťávou a přisolíme. Nakonec vmícháme slepičí maso a pouze prohřejeme.

Slepičí ragú podáváme s dušenou rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slepičí ragú

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.