reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 657 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Postup přípravy

Očištěnou a opranou slepici dáme do vroucího vývaru a vaříme do poloměkka. V kastrole osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme kostičky slaniny, papriku, pepř, sůl, podlijeme troškou vývaru. Do tohoto základu přendáme povařenou slepici a dusíme doměkka.

Když je měkká, vyjmeme ji, do polévky přidáme umletý hrášek, podlijeme zbylým vývarem, zahustíme připravenou jíškou z másla a mouky a asi 15 minut povaříme.

Pak polévku scedíme, zjemníme smetanou, přidáme na kostky pokrájené slepičí maso a jemně usekanou petrželku.

Před podáváním vložíme do slepičí polévky Hubertus na kostičky nakrájený a na sádle osmažený chléb.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slepičí polévka Hubertus

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.