reklama
hledat uživatel
       

Slepice na bále

Jednoduchý moučník se skvělou nátěrkou. Název po ochutnání vymyslel syn.


  • 4,4

    68×

    4,4 68
  • 1 hod

Ingredience

krém

na ozdobu

podle potřeby

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 776 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Vzpomínka na dětství: Citronová babeta s rybízem krok za krokem

14. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 732 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 821 hodnocení

Léto prostě chutná: Zavařujte, grilujte a zkuste nové recepty

13. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Recept na meruňkový koláč s tvarohem krok za krokem

12. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 778 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 675 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Postup přípravy

Suché ingredience na těsto smícháme v misce, pak přidáme tekuté (vejce, smetanu ke šlehání) a vypracujeme těsto.

Plech vymažeme olejem a vysypeme strouhaným kokosem. Těsto vlijeme na plech a pečeme při 180 °C asi 15 minut - podle tloušťky těsta. Po upečení necháme těsto vychladnout.

Nátěrku připravíme utřením másla s moučkovým cukrem, kakaem a rumem.

Na vychadlé těsto namažeme nátěrku, ozdobíme vidličkou a nakonec posypeme oříšky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Slepice na bále

    Celkový počet komentářů: 7

    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Slepice na bále

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.