reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Šlehané biftečky

Smažené našlehané placičky podáváme s hranolky, zeleninou a tatarkou.


  • 4,4

    16×

    4,4 16
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 725 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 717 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Videorecept: Vyzkoušejte masopustní smažené koblihy ze sladkých brambor

15. 2. 2020

Postup přípravy

Do mletého masa přidáme oloupané a jemně nastrouhané syrové brambory, žloutky, prolisovaný česnek, pepř, majoránku, sekanou petrželku a sůl. Nakonec vmícháme pevně ušlehaný sníh z bílků.

Do rozehřátého tuku vkládáme lžičkou malé kousky hmoty, vidličkou je upravíme na placičky a smažíme dozlatova.

Usmažené biftečky odložíme na ubrousek, který odsaje přebytečný tuk.

Šlehané biftečky obložíme zeleninou podle chuti (rajče, okurka, paprika) a podáváme s hranolky nebo pečenými brambory, tatarkou nebo hořčicí.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Šlehané biftečky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.