reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na potření

těsto

Postup přípravy

Do mísy nastrouháme čokoládu margot. Přidáme, mouku, moučkový cukr, vanilkový cukr, prášek do pečiva a sypkou směs promícháme. Přilijeme šlehačku, olej, mléko a znovu důkladně zamícháme.

Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný hluboký plech, nebo do větší kulaté koláčové či dortové formy. Šlehačkové řezy Margot pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut.

Upečené šlehačkové řezy Margot necháme vychladnout, pak je potřeme Rybízovým džemem od Hamé a pocukrujeme. Pokud je ozdobíme ještě šlehačkou, získáme výborný zákusek.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Šlehačkové řezy Margot

Celkový počet komentářů: 5
  • Lucie
    Lucie

    Dobrý den chtěla jsem se zeptat zapoměla jsem dat vejice stane se něco Děkuji

    18.07.2011 22:50:25

  • barča
    barča

    margotka buchtička

    :Dmno já ůlaji akorát zkazila a nedala jen prášek do pečiva ,hold sm

    09.04.2011 14:14:11

  • Vykec
    Vykec

    Výborný recept,ještě jsem těsto vylepšil sekanými mandlemi a na upečený moučník nanesl čokoládu a posypal kokosem.....jen nezapomente jako já přidat vejce :DD těsto pak nedrží asi tak jak by mělo...i tak ale je to výborné

    20.07.2010 12:24:27

  • Ajka
    Ajka

    Taky ji peču,

    ale mléko je zbytečné!!!! A v popisu práce vypadla vejce! Peču na plechu a polevám horkou čokoládou....

    19.10.2007 07:30:01

  • Jarka
    Jarka

    Peču ji také, ale dávám těsto na velký hluboký plech a po upečení polévám polevou: 1 žloutek a 10 dkg ml. cukru šleháme ve vodní lázni,vyndáme a šleháme do zchladnutí,přidáme trochu rumu a 10 dkg rozpuštěného a vychladlého másla. Poléváme chladný řez.

    31.03.2007 23:10:37

Nalezeno receptů: 5

Přidat příspěvek k receptu Šlehačkové řezy Margot

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.