reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Slavnostní dragounské pohoštění

Vepřové kotlety se zeleninou a flíčky.


  • 4,0

    4 4
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 548 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci na 2 lžících sádla osmažíme dozlatova jemně nakrájenou cibuli.

Cibule by měla být hodně najemno, aby se později rozvařila. Smícháme s paprikou a přidáme brambory, osolíme. Při mírném podlévání dosíme do poloměkka. Přidáme flíčka a dusíme bez dalšího podlévání (nesmí vzniknout kaše).

Vepřové kotlety po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a prudce opečeme na zbytku sádla po obou stranách.

Osmažíme také nadrobno nakrájenou anglickou slaninu. Na talířích přikryjeme kotlety směsí brambor a flíčků tak, aby vyčnívala kost. Posypeme dozlatova osmaženou anglickou slaninou. Nakonec přidáme i vypečený tuk.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slavnostní dragounské pohoštění

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.