reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Slávky po Bulharsku

Jednoduše připravené mořské slávky. Hlavně pokud jste na dovolené v Bulharsku, neváhejte a vyzkoušejte je!


  • 3,1

    48×

    3,1 48
  • 1 hod

Postup přípravy

Slávky sbíráme na útesech, nejlepší jsou v hloubce 2 - 3 m.

Na kombinovaný gril na dřevěné uhlí dáme kotlík s vodou, slávky nečistíme, řasy na nich dávají typické aroma. Vaříme, dokud se slávky neotevřou. Nedejte se odradit odérem při vaření ve vodě. Skvělá chuť po grilování překvapí.

Masitý obsah slávek vyjmeme a propláchneme sladkou! vodou. Poklademe na aluminiovou grilovací misku, mezi ně rozložíme celé papriky "kozí rohy" a vydatně zakapeme olejem.

Slávky jsou hotové, když papriky začínají mírně hnědnout.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Slávky po Bulharsku

    Celkový počet komentářů: 1

    • verča
      verča

      Tak v Bulharsku jsem teda byla,slávky vyzkoušela na mnoho různých způsobů - nejdřív jsem se bála chuti, ale byly vynikající :-) Mohu jen doporučit!

      25.07.2006 13:18:15

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Slávky po Bulharsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.