reklama
hledat uživatel
       

Slaný závin

Recept na jednoduchý a rychlý oběd z listového těsta.


  • 3,5

    10×

    3,5 10
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Listové těsto můžeme rozdělit na tři kusy, jak chce kdo tlustý nebo tenký.
Kus vyválíme.

Vyválený kus potřeme kečupem, na kečup naskládáme sálám podle chuti, posypeme nastrouhaným sýrem, kořením podle chuti. Osobně dávám grilovací koření. Naskládáme zeleninu a zabalíme. Zabalený závin potřeme bílkem a posypeme kmínem.

Slaný závin pečeme asi 15 minut. Je lepší závin propíchnout vidličkou. Pokud se těsto lupne, je to hotový. Slaný závin se dá jíst studený i teplý.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Slaný závin

    Celkový počet komentářů: 1

    • Marta
      Marta

      Tento recept je už velmi rozšířený i v jiných variantách náplní. Mně osobně se nejvíc vyplácí udělat si tento závin, nechat zchládnout, nakrájet a podávat návštěvám místo klasických chlebíčků.

      16.09.2008 21:52:39

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Slaný závin

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.