Slaný štrúdl s brambory

45 min | předkrm | 4 porce | srbská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 512x
Recept na výbornou slanou chuťovku pro různé příležitosti.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory a cibuli oloupeme, brambory nastrouháme a cibuli nakrájíme na kostičky.

Brambory smícháme s cibulí, solí a pepřem. Listové těsto rozválíme na plát a rozložíme na něj připravenou náplň. Štrúdl sbalíme a potřeme rozšlehaným vejcem.

Štrúdl pečeme asi 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

Slaný štrúdl s brambory nakrájíme a podáváme jako předkrm.

autor receptu:

Slaný štrúdl s brambory

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Slaný štrúdl s brambory

Přidat příspěvek k receptu Slaný štrúdl s brambory
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept