Slaný koláč s květákem a uzeným masem. Recept na francouzskou specialitu, která je výborná teplá i studená.
2 lžíce | olej |
100 g | ementál |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
těsto | |
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
125 g | máslo |
250 g | hladká mouka |
náplň | |
3 ks | vejce |
1 ks | pórek |
1 ks | květák |
200 g | kysaná smetana |
250 g | uzené maso |
100 ml | smetana na vaření |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy |
autor lumik
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena