reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

náplň

Postup přípravy

Toustový chléb (nejlépe americký toustový, má větší průměr), vykrojíme dokulata, promažeme pomazánkou, slepíme do komínku (můžeme proložit nakrájenou klobásou, plátkovým sýrem, salámem, jak kdo chce podle chuti a potřeme i boky.

V troubě necháme rozehřát plátkový sýr naskládaný přes sebe a po mírném vychladnutí položíme připravený komínek a potáhneme sýrem. Zdobíme pěnou z pomazánkového másla a zakysané smetany.

Klobásu na ucho seřízneme a přichytíme párátkem do půllitru.

Slaný dort na závěr zdobíme podle fantazie.

Poznámka: Mělo to veliký úspěch. Doporučuji to připravovat tak 12 hodin předem, pěkně se to rozleží!

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Slaný dort Půllitr

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4

Přidat příspěvek k receptu Slaný dort Půllitr

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.