reklama
hledat uživatel
       

Slaninový chléb

Jestliže jako já patříte k příznivcům masa, jistě si nenechte ujít recept na tento vynikající slaninový chléb z domácí pekárny.


  • 3,1

    135×

    3 135

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme vodu, olej, přidáme sůl, nasypeme obě mouky a nakonec droždí s cukrem. Pekárnu nastavíme na program Klasik a necháme pracovat.

Mezitím si nakrájíme anglickou slaninu na velmi drobné kostičky a ty spolu se slunečnicovými semínky dáme do pekárny po dlouhém zvukovém signálu.

Když je těsto připravené a vykynuté, ještě však před pečením, rozložíme na chléb plátky slaniny, pekárnu uzavřeme a necháme péci.

Upečený slaninový chléb vyndáme na mřížku, necháme v utěrce vychladnout a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Slaninový chléb

    Celkový počet komentářů: 1

    • Boubelinda
      Boubelinda

      Dneska jsem zkoušela Váš chlebík. Je opravdu moc výborný. Akorád jsem přidala o 50 ml víc vody. Moc jsme si pochutnali.

      22.05.2009 22:02:49

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Slaninový chléb

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.