reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 548 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Postup přípravy

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Pak je zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Slaninu nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Rozpálíme větší pánev. Přilijeme do ní olej a přidáme slaninu. Tu necháme zesklovatět a přidáme brambory. Přidáme podle chuti kmín, sůl a pepř a zvolna vše opékáme.

Nakonec přidáme papriku, česnek a majoránku.

Brambory můžeme podávat samotné nebo jako přílohu k různě upravenému masu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Slaninové brambory

    Celkový počet komentářů: 2

    • Jana Malíková
      Jana Malíková

      Re: Chválím

      Opravdu moc dobré, chutnalo nám.Děkuji za nápad.

      02.11.2006 19:22:52


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Slaninové brambory

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.