reklama
hledat uživatel
       

Slané pečivo

Jednoduchý a rychlý recept na dobré slané mlsání.


  • 2,6

    2,6 5
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Slané pečivo si můžeme připravit z kupovaného nebo domácího listového těsta. Já slané pečivo dělám z kupovaného listového těsta.

Jako první si listové těsto rozválíme do tvaru plechu, na který budeme těsto dávat. Nevadí, jestli plát těsta bude menší, je to podle vás, kolik slaného pečiva budete chtít, ale musí to být placka.

Když budeme mít těsto vyválené a položené na plechu, placku pomažeme rozšlehaným vejcem a radýlkem utvoříme malé čtverečky. Poté těsto posypeme nastrouhaným sýrem, solí, mákem nebo kmínem.

Troubu si rozehřejeme na 150 °C, plech vložíme do trouby a pečeme dozlatova.

Upečené slané pečivo necháme vychladnout a poté rozlámeme na utvořené čtverečky a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slané pečivo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.