reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Slané hvězdičky z toastového chleba

Nápadité slané sváteční pohoštění. Recept na chuťovku z toastového chleba naplněnou uzenářskou pěnou, uzeninou a plátkovým uzeným sýrem.


  • 5,0

    5 3
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Párky nastrouháme na jemno. Já si je dávám předem tak na 15 minut do mrazáku, pak jde strouhání lépe. Klobásu a okurku nakrájíme na tenká kolečka, plátkový uzený sýr na malé čtverečky. Z toustového chleba vytvoříme hvězdičky pomocí vykrajovátka.

Na uzenářskou pěnu do změklého másla postupně metličkou zašleháme nastrouhanou uzeninu, osolíme a šleháme do pěny. Na závěr lehce vmícháme ušlehanou šlehačku.

Hvězdičky z tmavého toastového chleba namažeme pěnou, do středu položíme kolečko klobásy, kolečko okurky a kousek sýra. Vše přiklopíme hvězdičkou ze světlého toastového chleba a lehce přimáčkneme.

Hvězdičky chleba můžeme střídat, světlá dolů a tmavá nahoru. Nebo můžeme navrch přidat kousek zeleniny (kousek papriky, půlka cherry rajčátka), petrželku a vše spíchnout párátkem.

Slané hvězdičky z toastového chleba podáváme jako chuťovku k různým příležitostem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slané hvězdičky z toastového chleba

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.