reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Slaná lučinová pomazánka

Pomazánka vhodná zejména na tmavé pečivo.


  • 4,3

    4,3 6
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 659 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Postup přípravy

Máslo rozpustíme a necháme vychladit, aby nebylo příliš horké. Pepř čerstvě nameleme a balkánský sýr nadrobíme nebo nastrouháme. Pažitku nasekáme nadrobno.

Lučinu v misce rozmačkáme vidličkou a společně se sýrem a máslem vyšleháme. Můžeme šlehat ručně nebo si pomoct šlehačem. Přidáme pažitku, pepř a podle potřeby zředíme mlékem, aby se pomazánka snadněji roztírala.

Slanou lučinovou pomazánku podáváme na tmavém pečivu. Můžeme ozdobit čerstvými bylinkami nebo nakrájenou zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Slaná lučinová pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.