Sladkokyselé zelí

45 min | příloha | česká kuchyně | recept zobrazen: 157051x
Nakrájené červené zelí dušené se slaninou, jablky, cukrem, červeným vínem, octem, jablky a rozinkami.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Na oleji vyškvaříme slaninu dokřupava, zasypeme cukrem a necháme zezlátnout. Přidáme cibuli, zelí nakrájené na nudličky a kostičky jablka, promícháme. Zalijeme víno a polovičku octa, potom rozinky, kmín, skořici, muškát a sůl a pepř. Zakryté dusíme asi půl hodiny. Občas můžeme podlít. Nakonec vmícháme ocet a cukr, prohřejeme a podáváme.

autor receptu:

Sladkokyselé zelí

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Sladkokyselé zelí

Přidat příspěvek k receptu Sladkokyselé zelí
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept