reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Škvarkový chléb z domácí pekárny

Další z možných variant jak využít domácí pekárnu k přípravě chutného chleba. Celkový čas na přípravu receptu je 3 hodiny 20 minut.


  • 3,3

    91×

    3,3 91

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 670 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 748 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 737 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 621 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Postup přípravy

Do odměrky vyklopíme kysanou smetanu a dolijeme vodou do 275 ml. Obsah odměrky nalijeme do nádobky v pekárně.

Přidáme ocet, sůl, kmín, obě mouky, cukr a nakonec sušené droždí. Pekárnu nastavíme na program klasik, velikost menší, kůrka střední a zapneme. Po zvukovém signálu přidáme jemně mleté škvarky. Pekárna vše udělá za nás.

Po skončení pečení vyndáme nádobku s chlebem a necháme asi 5 minut stát. Pak chléb vyklopíme na mřížku a necháme v utěrce vychladnout.

Škvarkový chléb z domácí pekárny chutná výborně.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Škvarkový chléb z domácí pekárny

    Celkový počet komentářů: 2

    • hortenzie
      hortenzie

      škvarkový chléb

      Ať koukám, jak koukám, nikde nelze vyčíst v jaké fázi se tam dávají ty škvarky?

      12.03.2016 20:14:38


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Škvarkový chléb z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.