Recept na škvarkové placky s kedlubnovým zelím - možno též připravit s normálním hlávkovým zelím. Určitě by byly dobré i s kysaným.
1 lžička | cukr |
2 lžičky | sůl |
2 ks | žloutek |
1 ks | cibule |
100 g | sádlo |
1 kg | hladká mouka |
300 g | mleté škvarky |
50 g | čerstvé droždí |
200 g | škvarky |
500 g | kedluben gigant |
podle potřeby | |
---|---|
450 ml | mléko |
autor Vera Forejtova
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena