Je čas dovolených, dálky nás volají k ochutnávce zahraničních, exotických či delikatesních pochoutek. Přináším kouzlo skotského venkova i k vám.
8 ks | vejce |
zálivka | |
---|---|
3 lžíce | olej |
0.5 lžičky | sůl |
1 špetka | mletý bílý pepř |
4 lžíce | ovocný ocet |
těstíčko | |
0.5 lžičky | sůl |
1 ks | vejce |
3 lžíce | strouhanka |
1 ks | cibule |
0.3 lžičky | mletý bílý pepř |
1 lžíce | ostrá hořčice |
500 g | směs mletého masa |
trojobal | |
1 ks | vejce |
strouhanka | |
hladká mouka | |
na ozdobu | |
hlávkový salát | |
kadeřavá petrželka | |
podle potřeby | |
tuk na pečení | |
příloha | |
1 ks | pórek |
1 ks | celer |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena