Skořicový čaj v jablku

10 min | nápoj | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 767x
Snadný recept na teplý skořicový čaj podávaný přímo v jablku.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vršek jablka odkrojíme nožem a potom obkroužíme nožem tak, abychom nechali dostatečně silnou stěnu. Vnitřek vydlabeme lžičkou. Jakmile máme jablko vydlabané, potřeme ho zevnitř citronovou šťávou, aby nezhnědlo.

Jablečný džus prohřejeme s trochou skořice.

Vydlabané jablko používáme jako šálky na skořicový čaj, který můžeme ještě dochutit a dozdobit skořicí, celým badyánem, hřebíčkem a novým kořením.

Skořicový čaj v jablku podáváme teplý.

autor receptu:

Skořicový čaj v jablku

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porci
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Skořicový čaj v jablku

Recept se nachází v 16 kuchařkách
alandice
Adri kuchařka 2 recepty
zjirousek
Nápoje 497 receptů
Katika
Nápoje 200 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Skořicový čaj v jablku

Přidat příspěvek k receptu Skořicový čaj v jablku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept