reklama
hledat uživatel
       

Skopové nadivoko

Přestože je u nás vánoční menu klasické, nabízím variantu například pro ty, kteří ryby nemusí.


  • 3,0

    86×

    3 86
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jalovec rozdrtíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Maso zbavíme loje a kostí, vetřeme do něj sůl a rozdrcený jalovec. Naskládáme do kameninové nádoby, posypeme kolečky cibule, maso zatížíme a necháme v lednici tři dny uležet.

Potom skopové omyjeme, odblaníme a protkneme slaninou. Kořenovou zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo. Na tuku osmahneme kořenovou zeleninu, podlijeme vodou, přidáme koření, ocet a vložíme maso. Pod pokličkou dusíme doměkka.

Poté omáčku propasírujeme, zahustíme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou a krátce povaříme. Nakonec omáčku dochutíme citronovou šťávou.

Porce skopového nadivoko přeléváme připravenou omáčkou a servírujeme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Skopové nadivoko

    Celkový počet komentářů: 1

    • doktor
      doktor

      Nemá chybu.

      Váš recept je krásně vyvážený,když dostanu adekvátní materiál pokusím se o něco co by Vám konkurovalo.Je to otázka času. Děkuji za inspiraci,ale kopírovat Vás nebudu.

      15.12.2006 09:38:13

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Skopové nadivoko

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.